torstai 3. maaliskuuta 2016

Raha ongelmat

Olen lähiaikoina yrittänyt mennä nukkumaan ajoissa, mutta tuloksetta. Pyörin ja pyörin kunnes kyllästyn ja tulen tietokoneelle. En viitsi häiritä pyörimiselläni töissä käyvää miestäni..
 Noin 4 päivää sitten puhuimme rahatilanteestamme. Se ei voi kovin hyvin. Saatuani potkut joulukuussa jouduin ensin 7 päivän omavastuu ajalle, sen jälkeen 20pv jonkun ymmärtämättömän syyn takia en saa rahaa. Viikko tms tammikuulta, josta sitten olin oikeutettu saamaan sairauspäivärahaa, tuli helmikuussa, sillä se maksetaan takautuvasti. 08.03. saan vasta seuraavan kerran sairauspäivärahaa ja tällä kertaa hiukan alle 500. Se menee kokonaisuudessaan tulevan vauvamme turvakaukalo hankintaan. Eli taas mieheni joutuu tekemään töitä niskalimassa tienaten meille juuri ja juuri sen verran rahaa että pysymme hengissä ja saamme autonkustannukset ehkä maksettua. On se vaan saatana kumma juttu, että vaikka asumisesta ei tarvitse maksaa mitään, (työsuhdeasunto) ei jää rahaa säästöön pennin hyrrää.

Väkisinkin alkaa ahdistamaan oma kyvyttömyyteni tienata rahaa perheellemme. Jostain tuli taas mieleeni pari iltaa sitten, miten viimeksi yksin ollessani olin homman hoitanut. Se ei tosin enään käy, mutta mielenkiinnosta kuitenkin aloin tutkia asiaa. Tuli mieleen raskaus fetissi ja huoraaminen. Onko kuinka paljon tarjontaa ja kuinka paljon raskaana sellaisesta tienaa. En itse ole sellaiseen lähdössä mutta uteliaisuus on ihmisellä usein luonteenpiirteenä. En tiedä olinko edes oikeilla sivuilla, mutta minne itse ilmoitukseni olin joskus laittanut, ei ollut mitään vastaavaa. En ehkä vain löytänyt oikeaa sivustoa.

 Samalla katsellessani löysin ns. "huora blogeja" joita en ennen ollut tajunnut lukea ollenkaan. Ei tullut edes mieleen, että joku kirjoittaisi sellaista. Harmittaa hiukan etten itse ollut tätä tajunnut, sillä tarinat mitä luin kuulostivat todella tutuilta ja olisi ollut hauskaa saurata kollegoita samalla kun itse pyöritti pientä toimintaani. Näin "jälki käteen" niitä lukiessani olen tietenkin miettinyt paljon omia kokemuksia ja aina näin öisin päädyn lukemaan jotain aiheeseen liittyvää. Ehkä se on jonkinlainen keino alkaa pikkuhiljaa sisäistää, että tarinat kuulostavat tutulta vaikkakin otsikossa lukee "huora". En itse pitänyt sitä sellaisena. En tiedä mitä se sitten mielestäni muka oli. Yritin kai vaan valehdella itselleni, niinkuin teen edelleen. Taas tuntuu siltä, että kirjottaisin jostain muusta, että yrittäisin ulkoistaa omia kokemuksia pois itsestäni, kieltää kaiken. Tuttua. Tein sitä paljon lapsena kun yritin kieltää mitä sijaisperheessä oli sattunut. Tosin ei lapsi edes pysty käsittelemään sellaista, ilmankos toimin niin ja ilmankos se on jäänyt toiminta tavaksi.

 Voikun löytäisin jonkun blogin, missä kerrottaisiin siitä, miltä tuntuu kun on lopettanut huoraamisen, miltä asia tuntuu parin vuoden päästä tai kymmenen?
 Itselläni on siitä todella ristiriitaiset tunteet. Toisaalta ei se kamalaa ollut, mutta en siitä nauttinutkaan. En tosin nauttinut elämästä muutenkaan, joten ei se edes tuntunut miltää. Hyvä puolikin löytyi. Raha. Se sai sen tekemisen arvoiseksi. Se sai sen ehkä jopa mielekkäämmäksi kuin monen muun asian tekemisen, mistä ei edes makseta.
 Jossain vaiheessa normaali seksi esim puolituntemattoman kanssa ilman rahaa alkoi todella tökkimään. Kesken aktin päässäni pyöri, että jos tämäkin jätkä olisi vain 10-20 vuotta vanhempi, hän olisi luultavasti asiakkaani ja saisin tästäkin rahaa. Ei siitäkään enään nauttinut. Teki mieli vain ilmoittaa, että "tarjoilu ohi, lähe menee", Toisaalta taas ei ollut mitään velvotteita, voin leikkii siinä vaikka kuollutta lahnaa, jos ei kiinnostanut enään moisten ajatusten jälkeen olla mukana touhussa tai jos tämä yksilö vain kerta kaikkiaan oli niin huono panemaan. Tälläisissä tilanteissa ei ollut myöskään enään minkäänlaista velvoitetta esittää tykkäävänsä tai kehua suotta paskaa suoritusta. Mitä merkitystä sillä olisi, eihän hän edes maksanut. Miksi olisi pitänyt niissä tilanteissa olla normaalia puolisammunutta likanlätkää parempi? Kuulostan todella kamalalta kun luen tätä, mutta tältä se sisälläni tuntuu, kaunistelematta asiaa.

Vasta nykyisen mieheni kanssa seksi todella tuntuu hyvältä ja nautin siitä. En edes alkusuhteessamme ehtinyt miettimään, että olisi ollut tylsää tai, että hitto ettei edes tienaa. Se tuntui heti alusta alkaen paljo intiimimmältä. Se ei ollut vain pano tai vain seksiä. Seksi tuntuu paljon paremmalta rakastamansa miehen kanssa. Turvalliselta. Siitä pystyy nauttimaan ihan eri tavoin ja uskaltaa antaa itsensä nauttia. Sitä yrittää vaan itsekkin parhaansa, jotta rakaskin saisi mahdollisimman hyvin. Tosin en tunne itsseäni tässäkään enään hyväksi. "Taidot ruostuu" tai en mä tiedä, taitaa tosiasiassa johtua tästä vauva masusta, joka tuo omat hankaluutensa mukanaan. Esim kömpelyyden,  mutta menen nukkumaan, Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti